Eerste Elftal – WS Lauwe, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechters: dhr. Mathias Dumarey, bijgestaan door dhr. Stefaan Carpentier en dhr. Philip Verhulst.

Lappenmand/geschorst: Jarne Popelier en Matthias Blomme hernamen de veldtrainingen nog niet. Michel Kodia is terug van weggeweest en trainde dinsdag. ** Kapitein Mathias Vandewoestyne pakte zijn derde gele kaart en kijkt zaterdag geschorst toe vanuit de tribune. ** Brian Depondt ontbrak op de dinsdagtraining.

Weetjes: Het jaarlijkse Kerstfeestje voor onze (jeugd)ploegen gaat komende vrijdag door in zaal OC Vondel. Er zijn meer dan 300 inschrijvingen! De aanwezige jeugdspelers krijgen er een attentie van de Kerstman. ** De kaarting voor verse groenten zal dit seizoen doorgaan op vrijdagavond 18 januari 2019 in de voetbalkantine. De beloften spelen dan ook diezelfde avond een thuismatch tegen leider Oostduinkerke. Zie onderaan! ** De jaarlijkse Kerstcorrida voor de A-kern en B-kern gaat door op vrijdagavond 21 december! ** Na de match van zaterdag gaat de winterstop in voor de A/B-kern, de eerstvolgende training is dan op zondagvoormiddag 30 december.

Drankbonnetjes: De (oude) drankbonnetjes zijn nog geldig tot eind december 2018. Vanaf 2019 gelden enkel en alleen nog de jetons! Gelieve hiermee rekening te houden! LAATSTE KANS!

Matchbal: Tearoom – snacks ‘t Kapelhuis, Kapellestraat 171 te Meulebeke, bij Hilde & Francky.

.

SV Bredene – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Spuikomlaan 21, 8450 Bredene, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Jerko Tipuric.

.

Gewestelijke U21 – RC Bissegem, zondag om 9u15

Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan, terrein 4.

Scheidsrechter: dhr. Eddy Desmet.

affiche kaarting 2019