ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND KFCM

Zie schema onderaan deze pagina!

.

Eerste Elftal – Merkem Sport, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

ONDERSCHATTING KOMENDE VRIJDAG UIT TEN BOZE!

Scheidsrechters: dhr. Simon Vynckier, bijgestaan door dhr. Philip Verhulst en dhr. Carl Degraeve.

AD-INTERIMS: Het duo Nico George – Romain Haeghedooren neemt (voorlopig) ad-interim de trainingen en de wedstrijden van de beloften & het 1e elftal over. Intussen gaat de zoektocht verder naar (een) nieuwe trainer(s).

Lappenmand/geschorst: Simon Vanmarcke pakte zijn 3e geel en is komende vrijdag geschorst. Nu nog 3 spelers (Brian Depondt, Joren Van Poucke en Dylan Vens) op één kaart van schorsing. ** Brian Depondt hernam de training dinsdag maar viel al even snel terug uit, geraakt vermoedelijk niet speelklaar. Doelman Daan Ronse moet nog op onderzoek met zijn bil en is dus ook hoogst twijfelachtig. ** De bezoekers van Merkem missen maar liefst 4 spelers door schorsing: Nick Vanderper & Joachim De Grave na hun rode kaart op 3 november en Jakob Ingelbeen & Jonas Vanderniepen pakten elk hun 3e gele kaart afgelopen weekend.

Weetjes: Het komt kouder weer…  supporterssjaals zijn nog steeds te verkrijgen in de kantine en dit aan 15€. Of vraag het aan uw jeugdtrainer of een bestuurslid! Zeker doen! ;)  ** Komende vrijdag een ideale uitstap voor iedere (neutrale) voetballiefhebber… én achteraf HAPPY HOUR (23u-00u)! Niet te missen.

WAFELTJESVERKOOP:  afhalen van de emmertjes wafels kan in de voetbalkantine boven voor de U6 tem. U17 en dit enkel nog komende zaterdag 30/11 (van 10u tot 12u bij Piet Lannoo)! Voor de U21, beloften en 1e elftal kan dit nog donderdagavond, voor of na training bij Pieterjan (einde gang kleedkamers).

Matchbal: Café De Hazekapel (Doelstraat te Ingelmunster), bij Martin.

.

SC Wielsbeke – Provinciale Beloften, woensdag om 19u30

Hernieuwenburg, Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke, terrein 2.

Scheidsrechter: dhr. Jan Vanderheeren.

.

Provinciale U21 – SC Blankenberge, AMC

algemeen forfait Blankenberge

Scheidsrechter: nvt.