Eerste Elftal – VK Dadizele, zaterdag om 18u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechters: dhr. Geert Bossuyt, bijgestaan door dhr. Benny Vanacker en dhr. Olivier Gilis.

Lappenmand/geschorst: Jarne Popelier blijft geblesseerd out. Matthias Blomme werd geopereerd aan zijn gebroken teen, opgelopen tijdens de match in Poperinge, en is uit tot het einde van het jaar. ** Brian Depondt trainde dinsdag niet en is hoogst onzeker. Martijn Wallican (knie) hield het bij lopen. ** Thorben Platteau keert terug uit schorsing.

Weetjes: Na de wedstrijd zaterdag is er aansluitend het eetfestijn: de inschrijvingen werden inmiddels stopgezet wegens ‘full house’! Vooraf, om 16u op terrein 1, spelen onze allerkleinsten voorwedstrijden tegen VK Dadizele & Dosko Kanegem en lopen nadien mee op het veld met de 1e elftallen. ** De jaarlijkse verkoop van heerlijke vanillewafeltjes van DV Foods is al een tijdje opgestart, alle info eveneens onderaan deze pagina! Tijdig bestellen aub!

Drankbonnetjes: Intussen werken we nu al een tijdje probleemloos met de jetonautomaat in onze voetbalkantine. De (oude) drankbonnetjes zijn nog geldig tot eind december 2018. Vanaf 2019 gelden enkel en alleen nog de jetons! Gelieve hiermee rekening te houden!

Praktisch voor zaterdag: Vanaf zaterdagmiddag zal de voetbalkantine boven gesloten worden, in kader van het eetfestijn, en zal de kantine beneden geopend worden. De kantine boven zal enkel toegankelijk zijn aan de rust van KFCM-Dadizele voor socioleden (op vertoon sociokaart) en bestuur Dadizele. Na de wedstrijd enkel voor de deelnemers aan het eetfestijn. Alle anderen zijn welkom in de kantine beneden! Bedankt voor ieders begrip en medewerking!

Matchbal: Wasserij De Meibloem, Lendelede – aftrap door dhr. Filip Verbeke.

.

Provinciale Beloften – Blauwvoet Otegem, vrijdag om 19u30

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechter: dhr. Dimitri Bouckeljoen.

.

OG Stasegem – Gewestelijke U21, zaterdag om 18u

Veldrijk 22, 8530 Harelbeke, terrein 1.

Scheidsrechter: nog aan te duiden.

 wafeltjesverkoop 2018

BESTELFORMULIER WAFELTJES : Wafeltjesverkoop 2018