ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND

Zie helemaal onderaan deze pagina!

.

Eerste Elftal – SK Roeselare Daisel, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan).

Scheidsrechters: dhr. Simon Vynckier, bijgestaan door dhr. Martijn De Langhe en dhr. Olivier Gilis.

Matchbal: Totaalproject – schilderwerken, Nico en Gilles George.

Lappenmand/geschorst: Gillian De Wulf zit zijn laatste schorsingsdag uit na de rode kaart tegen RC Lauwe. ** Kapitein Jony Den Baes ging half oktober onder het mes (meniscus) en is uit tot Nieuwjaar. ** Bij de bezoekers moet verdediger Jonas Roose geschorst toezien door zijn derde gele kaart vorige week.

Weetjes:

* Vorige week was er een PRONOSTIEK op de bus naar Blankenberge, een organisatie van de supportersclub. Logischerwijze (gelukkig…) was er geen winnaar waardoor de pot overgedragen is naar zaterdag aanstaande. Pronostieken kan iedere thuismatch in de kantine!

* Na de thuismatch tegen Zonnebeke op zaterdag 4 december (18u) is er een ETENTJE in de kantine voor spelers/staf/supporters/sponsors/bestuur/sympathisanten/…, te noteren in uw agenda! Onderaan de uitnodiging!

* Alsook: zondag 13 maart treffen we Blankenberge in ons eigen Dr. Leo Abeele Stadion, voor de wedstrijd is er een FOOTLUNCH, verzorgd door Ma Kwizien.

* Intussen is onze jaarlijkse WAFELTJESVERKOOP opgestart! Alle info onderaan, bedankt voor ieders (extra) inspanning! Vergeet niet tijdig te bestellen & af te rekenen!

.

De Ruiter Roeselare – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Ieperse Aardeweg 131, 8800 Roeselare, terrein 1 (synthetisch).

Scheidsrechter: dhr. Marc Gevaert.

 MATCHEN KFCM

klik op foto om groter te zien

Affiche wafeltjesverkoop 2021  Affiche eetfestijn 2021