6 augustus 2017
Score: 4 - 0

Match Report

Eerste thuiswedstrijd van deze voorbereiding en dit voor de Beker van West-Vlaanderen, de partij tegen GD Ingooigem werd afgewerkt op terrein 2. De nieuwkomer in 2e Provinciale (B-reeks) kwam meteen op achterstand… Jari Bourgeois besloot van op de zestien naar de doel, de rebound schoof Sam Christiaens laag in de diepste hoek binnen: 1-0. Op het kwartier volgde al een 2e treffer, Jari Bourgeois verlengde tot bij de vrijstaande Martijn Wallican die simpel  in het verste zijnet kon besluiten. Nog voor de rust stelde rood-wit de zege veilig: Martijn Wallican kreeg een zee van ruimte en counterde… hij stak Sam Christiaens diep en laatstgenoemde werkte beheerst af: 3-0, meteen de ruststand. Na de pauze ging de voet wat van het gaspedaal, de kansen werden schaarser maar halfweg de 2e helft tikte de ingevallen Eduard Baekelandt de 4-0 binnen na een goeie aanval. Een kwartier voor het einde leek de eerredder voor de Groene Duivels een feit na een vrijschop maar met een kattensprong hield goalie Daan Ronse alsnog zijn netten droog.

.

KFCM: Ronse, Den Baes (52′ Declerck), Devos Thybaut (36′ Devos Thijs), Verschueren, Cardoen, Bourgeois (75′ Tieberghien), Depondt, Lannoo, Vanmarcke, Wallican (46′ Baekelandt) en Christiaens.

Ingooigem: Demets, Cremers (46′ Decant), Vanhoutte, Deleersnyder, Simoens, Platteau, Abdallah Hassan, Catry (76′ Vandenberghe), Vandenbroucke, Deltour (66′ Debaveye) en Dewaele (60′ Pauwels).

Gele kaarten: /

Doelpunten: 5′ Christiaens (1-0), 17′ Wallican (2-0), 25′ Christiaens (3-0) en 70′ Baekelandt (4-0).

Strafschoppenreeks (4-3): Lannoo (v), Tieberghien (v), Christiaens (v), Vanmarcke (v) en Ronse (x).

Beeldmateriaal: klik hier

Scheidsrechter: dhr. Guillaume Danneels.

 

bbq 2017

Lineup

Subs