KFCM werd de voorbije twee weken telkens de ‘winnaar’ van het weekend. Maar laat ons dat aub achterwege laten, eveneens ‘de stand van zaken’ alsook wat komende opponenten al dan niet hebben geoogst de voorbije speeldagen. ‘Het kan verkeren…’ zei ooit ene Bredero… Laat ons dat indachtig zijn!!!

Wedstrijd per wedstrijd, de rest is larie. Zondag maken we de moeilijke en niet evidente verplaatsing naar Zedelgem. Voor hen echt wel de laatste kans om in het spoor te blijven van de leider en zijn 1e achtervolger. Sowieso zal men gebrand zijn voor een goed resultaat tegen ons, de heenwedstrijd won men alvast verdiend met 0-2 cijfers met doelpunten op een ideaal tijdstip: net voor en net na de rust.

Vorig seizoen verloren we halfweg maart in het Brugse ook al de partij… met het kleinste verschil, maar toen waren de ‘omstandigheden’ heel anders en bleef de motivatie van onze roodbroekjes toen op een laag pitje. Kwelduivel van dienst, opnieuw, jawel Kim Rosseel.

Vertrouwen mag en moet er zijn. Rustig blijven is echter de boodschap want ‘hard werken’ en ‘knokken tot de allerlaatste seconde’ zullen er week na week hoe dan ook van kracht blijven!

Forza KFCM!

Supporters, op post! We rekenen de komende matchen en weken des te meer op jullie vocale en positieve steun!

.

Lappenmand/geschorst: Niemand geschorst bij beide ploegen en bij KFCM lijkt iedereen inzetbaar voor het topduel zondag.

Weetjes: Intussen zes (!) spelers op één kaart van schorsing: Jony Den Baes, Steve Dewitte, Michel Kodia, Gaethan Lannoo, Tom Verschueren en Martijn Wallican. ** Na het streekduel KFCM-De Ruiter staat er een ‘derby-eetfestijn’ op het programma. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 24 maart om 18u, alle info hieronder. ** De jaarlijkse quiz, een organisatie voor en door de spelers van het 1e elftal & beloften, gaat door op vrijdagavond 16 maart in de voetbalkantine! Inschrijven kan inmiddels, zie eveneens hieronder.

90 jaar KFCM: KFC Meulebeke viert in 2018 zijn 90-jarig bestaan. Dit zal onder andere gevierd worden op vrijdag 4 mei 2018 in feestzaal De Shamrock te Tielt. Uiteraard volgt hier later nog meer over, noteer alvast deze datum in uw agenda! We rekenen op ieders aanwezigheid: bestuursleden, medewerkers, supporters, ouders, (oud)spelers, sponsors,…

Matchbal: nvt.

 

Exc. Zedelgem – Eerste Elftal, zondag om 15u

De Groene Meersen, Stadionlaan 48, 8210 Zedelgem, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Koen Vanhoutte, bijgestaan door dhr. Guy Devisch en dhr. Gino Vyvey.

Provinciale Dames – Ladies Oudenburg, zondag om 15u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

SV Wevelgem City – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Menenstraat 122, 8560 Wevelgem, terrein 1 (synthetisch).

Gewestelijke U21 - RC Bissegem, zondag om 9u15

Sportcentrum Ter Borcht, terrein 4.

quiz kfcm 2018 affiche derby eetfestijn

90j KFCM