Beste spelers en ouders,
.
Wij nodigen jullie graag uit op het inschrijfmoment dat doorgaat op ZATERDAG 20 JUNI tussen 9u-12u en 13u-16u in de sportzaal van Ter Borcht.
 
Omwille van de maatregelen die nog steeds gelden (COVID-19) zal dit inschrijfmoment helaas iets anders moeten verlopen dan in het verleden. Dit alles om de nodige afstand te respecteren en de kans op besmetting te minimaliseren.
Het gebruik van de sportzaal laat ons toe om per leeftijdscategorie (U6 tot en met U21 !) de nodige ruimte te voorzien.
Daarnaast zullen wij ook op afspraak werken. Op die manier willen we lange wachttijden en drukte (groepsvorming) vermijden.
Per 10 minuten kan een speler voor elke leeftijdscategorie langskomen.
Graag vragen wij jullie om via mail naar stijn_dermul@hotmail.com jullie voorkeurmoment (bv. tussen 9u en 10u30, of in de voormiddag, …) door te geven voor woensdag 17 juni. Na het inplannen bezorg ik jullie dan het exacte moment waarop wij jullie verwachten. Het zal misschien wat vreemd aanvoelen maar wij willen dan ook geen enkel risico nemen. Hopelijk kunnen we zo op een ‘normale’ manier het nieuwe seizoen starten.
Het inschrijfgeld voor het seizoen 2020-2021 bedraagt €260. Voor een tweede kind van hetzelfde gezin is dit €230.
Om het inschrijfmoment vlot te laten verlopen vragen wij aan jullie om het lidgeld voor 18 juni te storten op BE37 7360 1647 6728 met vermelding van de volledige naam van de speler en de leeftijdsgroep. Ouders die cash willen betalen vragen wij om het geld gepast mee te brengen in een omslag. Mocht je er niet in slagen om vooraf de overschrijving in orde te brengen zullen wij ter plaatse nog de mogelijkheid voorzien om met Payconiq te betalen.
Wij hopen jullie alvast allemaal te mogen verwelkomen op ons inschrijfmoment. Op die manier krijgen wij een duidelijk zicht op het aantal spelers die in het seizoen 2020-2021 voor KFC Meulebeke zullen spelen. Dit is van cruciaal belang om eventueel extra ploegen in te schrijven waar nodig en de nodige trainers te voorzien. Daarnaast kunnen wij er dan ook voor zorgen dat iedereen tijdig zijn kledijpakket ontvangt.
.
Nog enkele praktische zaken – belangrijk!
  • Toegang tot de sportzaal via de dubbele (nood)deur aan de kant van de Ingelmunstersteenweg.
  • Graag sportieve schoenen aandoen om de vloer van de sportzaal niet te beschadigen.

.

We zien elkaar dan op 20 juni.

.
Sportieve groeten,
namens de voltallige clubwerking,
Stijn Dermul, TVJO.
.