Website.

Uw dienaar neemt ook even een ‘winterstop’ om dan met nieuwe en verse moed het nieuwe jaar 2018 aan te vatten!

Opgepast, de website dient eerstdaags ‘te verhuizen’ van hosting waardoor er eventjes problemen kunnen zijn met de bereikbaarheid. Via onze Facebook-pagina proberen we jullie hieromtrent op de hoogte te houden!

.

Krantenartikel.

Onderaan deze pagina kunt u nog een tweetal artikels terugvinden van deze week.

.

Onze beste wensen.

2017 werd alweer een sportief boerenjaar voor KFC Meulebeke… een puike 3e plaats met 62 punten voor het eerste elftal en ook onze jeugdelftallen deden het niet onaardig in het seizoen 2016-2017, met één titel tot bekroning. Ook in het nieuwe voetbaljaar (2017-2018) doet rood-wit het tot ieders verbazing uitstekend… KFCM prijkt trots op de 1e plaats en is ‘herfstkampioen’! De toekomst van stamnummer 1255 doet het overigens ook alweer puik, houden zo.

Extra-sportief op bestuurlijk vlak waren / zijn het echter woelige tijden… Walter Lava liet al geruime tijd, maanden terug, uitschijnen zijn functie als voorzitter van KFCM door te geven omwille van zijn benoeming als algemeen voorzitter van het Provinciaal Comité West-Vlaanderen. Uiteindelijk, na een noodzakelijke en positieve hertekening van de clubstructuur binnen KFCM, nam jeugdvoorzitter Kristof Vandemaele deze taak over… om die na enkele weken al te beëindigen en per direct met alles te stoppen…

De transferperiode staat voor de deur, om niet te zeggen al met één voet binnen. Uiteraard is er de vraag: in welke reeks speelt rood-wit volgend seizoen, blijft het alsnog in 2e Provinciale of kan het promoveren naar de hoogste provinciale reeks? En vooral, blijven coach Bruno Derveaux en zijn assistenten ook volgend voetbaljaar op post!?

Kortom, veel werk aan de winkel…

2018 brengt hopelijk veel goeds… geduld, begrip, respect, sportieve successen, hulpvaardigheid, positieve commentaren en toenaderingen, een goede gezondheid, veel toffe & amusante & fijne momenten, medewerking binnen onze geliefde club,…

FIJNE FEESTDAGEN & EEN KNALLEND 2018!

TOT VOLGEND JAAR!

.

!!! 2017 12 20 Sportwereld – Mathias Vandewoestyne !!!

2017 12 22 De Weekbode - Bruno Derveaux