UPDATE 21/04/20.

In deze Coronatijden tevreden om ook eens positief (voetbal)nieuws te brengen… KFCM heeft zijn spits beet! Na úren van gesprekken de afgelopen maanden slaagden het transfercomité en voorzitter Kurt Declerck erin om de noodzakelijke aanvaller aan hun spelerskern toe te voegen. Of dit straks in Eerste Provinciale zal zijn, valt nog even af te wachten. De 27-jarige Marijn Vandewalle versterkt de rangen op Ter Borcht en komt over van Racing Waregem, uiteindelijk derdes in Eerste Provinciale. Hij speelde in zijn jeugd onder meer bij Club Brugge en vervolgens bij E. Aalst, FC Izegem en SV Roeselare in 2e en 3e klasse. De laatste seizoenen kwam Marijn uit voor Racing Waregem waar hij vorig seizoen 19 doelpunten scoorde, huidig voetbaljaar eindigde de teller vervroegd op 10. Welkom bij de rood-witte familie Marijn!

UPDATE 26/02/20.

Volgend seizoen verwelkomen we ook de 20-jarige Maxime Verfaillie op Ter Borcht. De aanvallende middenvelder komt over van Mandel United en is woonachtig in Izegem.

UPDATE 11/02/20.

De tweede inkomende transfer voor volgend seizoen is de 19-jarige Alexander Anne. Alexander komt over van Mandel United Izegem-Ingelmunster waar hij deel uitmaakt van de A-kern. Hij kan zowel op de 2, de 3/4 als op de 6 uit de voeten. Welkom Alexander!

UPDATE 06/02/20.

We verwelkomen volgend seizoen de 23-jarige Darren Steur op Ter Borcht! Darren is een polyvalente (centrale) verdediger / middenvelder en kwam de voorbije seizoenen uit voor Torhout 1992 KM, ervoor SV Roeselare. Begin dit seizoen stond hij aan de aftrap in de Velodroom tegen Stekene in 3e Amateur maar liep toen een knieblessure op. Welkom Darren!

UPDATE 05/02/20

Een bijkomende contractverlenging werd gerealiseerd… De 20-jarige Jarne Popelier tekende voor een 3e seizoen bij de rood-witte familie! Bedankt voor het vertrouwen!

UPDATE 29/01/20

En jawel, opnieuw topnieuws van op Ter Borcht! Ook deze basispionnen blijven onze rood-witte club trouw!

* Gaethan Lannoo, 22, hoeft niet meer voorgesteld te worden… begint straks aan zijn zesde (6e!) seizoen bij KFCM!

* Arthur Declercq, 22, kwam dit seizoen over van Zeveren en verlengde eveneens zijn contract!

Het huiswerk gaat verder en doet overuren…

* Ook doelman Sander Anckaert, 22, verlengde zijn contract en doet er nog minstens één seizoen bij bij KFCM!

UPDATE 22/01/20

De kogel is door de kerk: onze kapitein Daan Ronse zette deze avond, dinsdag 21/1, zijn krabbel!

De 26-jarige doelman begint straks aan zijn 5e seizoen bij KFC Meulebeke! En of onze rood-witte familie tevreden zal zijn.

UPDATE 21/01/20

Eduard Baekelandt, 19, tekende eveneens bij voor volgend seizoen! De Meulebekenaar is een jeugdproduct.

.

UPDATE 17/01/20

Ook deze twee roodbroekjes blijven hun club trouw en verlengden hun contract!

* Thibaut Verbrugghe, 19, Meulebeeks jeugdproduct die na een kleine omzwerving al een paar seizoenen terug deel uitmaakt van de A-kern.

* Tom Verschueren, 25, de centrale middenvelder komt stilaan ook een ‘ancien’ want tekende voor een 5e seizoen!  

 

UPDATE 14/01/20

We zijn verheugd om ook deze roodbroekjes aan boord te houden volgend seizoen!

* Michiel Vandromme (r), 21, was recent nog belangrijk voor de winst met goals op Damme & Tielt. Straks zijn 3e seizoen!

* Djordy Tack (l), 21, onze snelle aanvallende flank zit momenteel aan 3 goals en tekende voor een 2e seizoen bij rood-wit!