24 februari 2024
Score: 5 - 2

Wedstrijd om zeer snel te vergeten, vooral de eerste helft die barslecht was: geen duels, balverlies en ons veel te vaak te simpel laten ringeloren. Varsenare piepte al snel aan het doel van goalie Chesney Samyn maar even na het kwartier was het al prijs: 1-0. Rood-wit holde achter de feiten na en na welgeteld 33 minuten stond het plots al 4-0, de moed zonk in ieders schoenen. De moedige aanwezige Meulebeke supporters sakkerden… In de tweede helft stond er wel één ploeg op het veld, alsnog met een gebalde vuist… De ingevallen Jelle Van der Veken zorgde voor de 4-1 maar al snel veegde Varsenare het beetje hoop meteen weg met een bijkomend doelpunt. In de slotfase legde Jelle Van der Veken, na voorbereidend werk van Mauro Spriet en Thibaut Verbrugghe, de zware eindcijfers vast: 5-2.

.

KFCM: Samyn, Den Baes, Goddeeris (46′ Van der Veken), Vanbrabandt (79′ Kerkhof), Taillieu, Declercq (51′ Dekimpe), Verbrugghe, Baekelandt, Vandromme, Wallican en Spriet. Doelman Vanhouwe viel niet in.

Doelpunten: 18′ De Lille (1-0), 22′ Kesteleyn (2-0), 24′ Geldof (3-0), 33′ Bollaert (4-0), 60′ Van der Veken (4-1), 65′ Asiamah (5-1) en 83′ Van der Veken (5-2).

Gele kaarten: 34′ Verbrugghe (KFCM).

Beeldmateriaal: -

Scheidsrechters: dhr. Yuri Depuydt, bijgestaan door dhr. Philip Verhulst en dhr. Luc Tandt.