1 mei 2022
Score: 1 - 2

Match Report

Eindeseizoenswedstrijd waarbij zowel Meulebeke als Heestert niks meer te winnen of te verliezen had. Meulebeke opende meteen de score na zeven minuten met een doelpunt van Jan-Thomas Kerkhof, Heestert reageerde via een poging op de lat. Doelman Julien Van Volcem pakte nog uit met twee prima reddingen om de rust te halen met een voorsprong. Na de pauze bleef er weinig te zien, veel spelhervattingen, weinig kansen. Het venijn zat echter (terug) in de staart van de match… een elfmeter en een doelpunt minuten later zorgden zowaar nog voor een nederlaag.

Achter een raar, zwaar, moeilijk, bizar seizoen, waarin alsnog het behoud kon worden gerealiseerd, kan eindelijk een punt gezet worden.

.

KFCM: Van Volcem, Taveirne, De Wulf, Decostere, Verschueren, Ouarane, Declercq, Verbeke (60′ George Gilles), Couwyzer (77′ Dejonckheere), Vandromme en Kerkhof (28′ Dekimpe). Doelman Vanhouwe viel niet in.

Heestert: Vercruysse (89′ Vandenbogaerde), Hugelier P, Ponjaert, Duthoo, Voet (60′ Hermans), Soumillon (70′ Yavtali), Van Wassenhove, Verspeelt, Vangheluwe, Peers en Trybou. Kasmi viel niet in.

Doelpunten: 7′ Kerkhof (1-0), 82′ Ponjaert (1-1, pen) en 86′ Yavtali (1-2).

Gele kaarten: 28′ De Wulf (KFCM), 83′ Peers, 88′ T2 Putman en 90′ Hugelier P (Sparta).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Hein Demeyer, bijgestaan door dhr. Luis Rau en dhr. Frank Vandenborre.

 

Volgende wedstrijd: einde seizoen.

Lineup

Yellow Card
5. DECOSTERE FLO
8. DECLERCQ Arthur
11. COUWYZER Matteo
16. VANDROMME Michiel
17. KERKHOF Jan-ThomasGoal

Subs

Sub11
23. DEKIMPE MatticeSub17
Sub
VANHOUWE Siebe