Zondag 28 april was er niet alleen de laatste speeldag van de competitie maar na de wedstrijd waren ook enkele huldigingen.

Zo werd Eduard Baekelandt verkozen door Supportersclub De Rood-Witte Beren als Speler van het Seizoen en werd Arthur Declercq bedankt voor zijn vijf seizoenen bij KFCM. Arthur stopt (even) met voetballen omwille van te veel buitenlandse verplichtingen volgend seizoen.

Uiteraard stond de dag vooral in teken van het ‘voetbalpensioen’ van kapitein Jony Den Baes. Ondanks een sportief barslecht seizoen kon hij die zondag langs de grote poort ‘afscheid’ nemen van KFC Meulebeke. Jony speelde maar liefst 10 seizoenen voor rood & wit! BEDANKT!

Enkele statistieken van onze kapitein van 10 jaar competitie: 226 wedstrijden waarvan 171 keer de volle 90 minuten (193x aan de aftrap) – 1 doelpunt (op Veldegem toen KFCM reeds kampioen was in 2018) – 3 rode kaarten – 9 gele kaarten. 10 seizoenen waarvan er 7 in 1e provinciale en 3 in 2e provinciale. Totaal aantal gespeelde competitieminuten: 17.513!

Heel wat beeldmateriaal (foto’s en filmpjes) van die 28e april: klik HIER. 

 .

.