De voorbeschouwing maken we kort… zaterdag spelen we voor eigen publiek tegen de voorlaatste uit het klassement, Club Roeselare. Een grote KFCM-aanhang verwachten we op Ter Borcht…. er is de feestmaaltijd met meer dan 140 aanwezigen en er is ook de jeugdactie waarbij de ouders van de jeugdspelers gratis binnen mogen. Ook de kleinsten lopen mee het veld op met de spelers en er zullen ook ballenjongens van dienst zijn! Wie komende zaterdag als speler om 18u niet supergemotiveerd aan de aftrap verschijnt… tjah… die mag in zijn zetel blijven en zijn schoenen aan de haak hangen. Laten we zorgen dat er na de match een onvergetelijk stevig feestje volgt… mét drie punten! Tot zaterdag…!!!

Christophe Cael en Michiel Deltour blijven uit. * Peter Denys en Tom Ovaere keren terug na schorsing maar ditmaal is Gaël Vandersteene geschorst (rode kaart op De Ruiter). *  Verder ontbraken enkele spelers op de dinsdagtraining maar de meesten lijken inzetbaar voor de laatste thuismatch dit seizoen. * Bij de bezoekers is niemand geschorst.

Andere weetjesDe wedstrijdballen komende zaterdag worden geschonken door Supportersclub De Rood-Witte Beren én het Eerste Elftal van KFC Meulebeke. * Komende weekend, met Pasen, blijft Koning Voetbal opnieuw thuis. Pas op zondag 27 april volgt de allerlaatste match van dit seizoen, de verplaatsing naar Oostduinkerke. Hiervoor zal er een bus ingelegd worden, meer info volgt hier binnenkort over. * Peter Denys speelt tegen zijn ex-ploeg… Simon Vanthuyne tegen zijn toekomstige club… * Wie al een pronostiekje wenst te wagen voor de komende derby, kan nu reeds terecht op de site www.clubroeselare.be!

 

 

Eerste Elftal – Club Roeselare, zaterdag om 18u
Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.
Scheidsrechter: dhr. Kevin Debeuckelaere, bijgestaan door dhr. Glenn Lakiere en dhr. Cedric Deweerdt.

Davo Torhout - Provinciale Dames, zondag om 15u
Baarsstraat 13A, 8820 Torhout, terrein 1.

Provinciale Beloften – KVC Deerlijk Sport, vrijdag om 19u30
Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

KVC Wingene – Provinciale U21, zondag om 9u15
Rozendalestraat, 8750 Wingene, terrein 4.

.

Praktisch zaken voor zaterdag 12 april:

* De voetbalkantine naast de tribune en de VIP/SOCIO (jeugdkantine) worden omgewisseld. De voetbalkantine naast de tribune is enkel toegankelijk aan de rust (sociokaart verplicht, eters na match zonder sociokaart geen toegang) en na de wedstrijd voor de ingeschreven personen aan de feestmaaltijd. De jeugdkantine beneden dient als gewone kantine voor, tijdens en na de match (uitzonderlijk gesloten om 20u45 à max. 21u). Er zullen voldoende aanwijzingen geafficheerd worden om alles in goeie banen te leiden!

* De personen die de maaltijd nog moeten afrekenen de dag zelf, kunnen dit doen zaterdagavond bij Jeannette Debie, voorzitster van de supportersclub.

* De kaart voor de maaltijd is niet geldig voor toegang tot de wedstrijd of voor toegang tot de VIP aan de rust!

* De drankbonnetjes, zoals reeds een paar weken bekend gemaakt, zijn voor het laatst bruikbaar komende zaterdag 12 april en dit enkel en alleen in de kantine beneden. Bij de maaltijd na de wedstrijd zal er enkel gewerkt worden met drankkaarten en zijn de bonnetjes dus niet geldig!