28 augustus 2022
Score: 2 - 0

De afsluiter van de Voetbalhappening was de wedstrijd tussen KFCM en de troepen van ex-KFCM’er Tom Ovaere, de Groene Duivels uit Ingooigem. Rond het kwartier actie Matteo Couwyzer met een trap vanuit de 2e lijn, via de toppen van goalie Verfaillie ging het leder via de lat over. Even later de combinatie Eduard Baekelandt – Jan-Thomas Kerkhof, laatstgenoemde met een halve trap, de doelman moest plat. Even voor de rust zorgde Matteo Couwyzer dan toch voor de voorsprong met een bal in de diepste hoek (1-0). Tellen later een bezoekende poging, onverwacht van ver, het leder ketste op de onderkant van de lat terug het speelveld in. In de 2e helft zorgde Matteo Couwyzer voor de 2-0, meteen de eindstand. Al verdiende de poging van Alessio Naert beter, op de goeie trap had doelman Julien Van Volcem een prima redding in huis om de nul op het bord te houden.

.

KFCM: Van Volcem, Den Baes, De Wulf, Decostere, Couwyzer, Vanhalewyn (46′ Soenens), Baekelandt, Vandromme, Kerkhof, Wallican en Owusu (69′ Vanbrabandt). George Gr. en doelman Vanhouwe viel niet in.

Doelpunten: 38′ en 54′ Couwyzer (1-0 en 2-0).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Killian Sanders.

Volgende wedstrijd: KFCM – SV Jabbeke, zaterdag 3 september om 19u (competitie).