21 juli 2022
Score: 0 - 5

Meulebeke begon goed aan de wedstrijd en dit resulteerde al na zes minuten in een voorsprong, Jelle Van der Veken zorgde voor de assist, Arthur Declercq voor de afwerking rechtsonder (0-1). Op het kwartier Hierro Verbeke met een goede trap vanuit de 2e lijn, doelman De Graeve dook plat en tikte in hoekschop. Erna werd de match evenwichtiger en kende Bissegem pech door het doelhout te treffen, de rebound trapte men zowaar nog over. Ook kwam goalie Julien Van Volcem gepast tussen even voor de rust. Meteen na de pauze voorbereidend werk van kapitein Martijn Wallican, Gillian De Wulf met de assist en een ‘thuisspeler’ devieerde het leder in eigen doel (0-2). Op de andere doelpunten was het even wachten. Rond minuut 70 bleef een bedrijvige Martijn Wallican storen, behield het overzicht en legde af tot bij Matteo Couwyzer die binnen tikte (0-3). Op hoekschop zorgde Michiel Vandromme van heel dichtbij de doellijn voor de 0-4 en Hierro Verbeke, met zijn laatste krachten, bleef storen op de doelman, veroverde het leder en legde de 0-5 eindcijfers vast.

KFCM: Van Volcem, George Gr (61′ Vandromme), Taveirne (46′ Vanbrabandt), De Wulf (55′ Van Belle), Borms (36′ Vanhalewyn), Declercq A (63′ Vandendriessche), Verbeke, Baekelandt (61′ Couwyzer), Wallican, Van der Veken (60′ Kerkhof) en Owusu (72′ George Gr).

Doelpunten: 6′ Declercq A (0-1), 50′ own (0-2), 70′ Couwyzer (0-3), 82′ Vandromme (0-4) en 89′ Verbeke (0-5).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Luc Schamp, bijgestaan door dhr. Kris Messely en dhr. Joel Tanghe.

Volgende wedstrijd: KFCM – SV Veurne, zondag 24 juli om 17u (Beker van W-Vlaanderen).