AFHALING WAFELTJESVERKOOP

Zie onderaan de afhaalmomenten voor de emmertjes wafels!

.

ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND

Zie helemaal onderaan deze pagina!

.

Eerste Elftal – KSC Wielsbeke, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan).

Scheidsrechters: dhr. Kevin De Grande, bijgestaan door dhr. Jurgen Munghen en dhr. Luis Rau.

Matchballen:

* Slotenmaker Ruben Tuytens – Gasquet, Kapellestraat 3A te Meulebeke.

* Stove Decor, uw partner in hout & interieur, Kortrijkstraat 149 te Ingelmunster.

Lappenmand/geschorst: Flo Decostere terug na schorsing. Zaterdagavond moet Michiel Vandromme echter toekijken vanuit de tribune na zijn rode kaart op Blankenberge. Hiervoor kreeg hij twee speeldagen schorsing maar in beroep werd dit succesvol teruggebracht naar één wedstrijd. ** Jony Den Baes blijft geblesseerd aan de kant alsook Jan-Thomas Kerkhof, Alexander Anne, Thibaut Verbrugghe en Eduard Baekelandt. Kamal Ouarane, Tom Verschueren, Jeremie Bayunga en Marijn Vandewalle blijven een groot vraagteken. ** Bij Wielsbeke is ex-KFCM’er Brian Depondt geschorst.

Weetjes:

* Controle COVID-SAFE TICKET zal gebeuren bij de inkom van het stadion en is voor iedereen verplicht gezien het gaat om een ‘outdoor evenement’ boven de 100 personen! Eveneens is er mondmaskerplicht in het stadion alsook in de kantine (behalve als u neerzit). Bedankt voor ieders begrip & medewerking.

* Na de thuismatch tegen Zonnebeke op zaterdag 4 december (18u) is er een ETENTJE in de kantine voor spelers/staf/supporters/sponsors/bestuur/sympathisanten/…, te noteren in uw agenda, zie uitnodiging onderaan!

* Alsook: zondag 13 maart treffen we Blankenberge in ons eigen Dr. Leo Abeele Stadion, voor de wedstrijd is er een FOOTLUNCH, verzorgd door Ma Kwizien.

.

SV Jabbeke – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Bogaertstadion, Vlamingveld 14 – 8490 Jabbeke, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Lauben Vanfraechem.

 matchen

klik op foto om groter te zien

Affiche eetfestijn 2021

afhalen wafeltjes